Fruta del árbol permitido

5.

FRUTA DEL ÁRBOL PERMITIDO

¿Se imaginan si mis versos

ganaran un prestigioso premio literario,

y gracias a ellos me convirtiera en millonario?

Poderoso caballero es el poema.


(Escrit en novembre de 2002.
Recollit en el poemari 41 poemas, alguno de ellos borrado).

4 comentaris:

Alietes el del Corralot ha dit...

No m'estranya que, amb poemes com este, no es vulga presentar a premis literaris. No em vull imaginar com serien els "borrados".

Tadeus ha dit...

Hola, Alietes, benvingut a este blog. Estic d'acord amb tu: ¡este poema és una merda! Ni tan sols és un poema.

Estava esperant que algú fera el necessari comentari per a contar una mica de què este sarcàstic i estrafolari poemari anomenat "41 poemas, algunos de ellos borrado", que vaig retrobar l'altre dia amb motiu d'una recent polèmica sobre qüestions poètiques.

L'any 2002, segons sembla, vaig començar a recollir alguns poemes que tenia per ahí solts i em vaig proposar com a broma que podrien ser un imaginari poemari per a presentar-lo a un concurs. Ni el vaig presentar ni tenia cap intenció. Els primers poemes són de to burlesc, i després hi ha una mica de tot. Hui en dia salvaria alguns versos i potser esborraria algun poema més. Em quedaria sobretot amb els poemes còmics. I possiblement en publique per ací algun, per exemple el que porta per títol "Marineros de Zamora".

Per cert, Alietes, tu ja coneixes almenys un dels meus poemes de to còmico-sarcàstic: ¿Te'n recordes del "Himne contra la mecanografia"? Quins temps aquells!

Alietes el del Corralot ha dit...

Hòstia, doncs mire, em vaga pel cap que aquell "Himne" no estava gens malament. Tenia un to encoratjador i emotiu. Si no recorde malament el va posar en boca de Míster Funky. És així o no?

Tadeus ha dit...

Efectivament, Alietes. En l'obra "Ànecs migratoris".