no tenir res

Alexander McQueen. 40 anys. Dissenyador de moda anglés en la cúspide de la seua carrera. Se'l van trobar ahir mort en el seu luxós apartament de Londres. Causa (suposada) de la mort: suicidi. (Més informació en este article d'El País o en este del Times).

Potser la diferència entre 'tenir-ho tot' i no tenir res no és tan gran com sembla.

6 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Jo tinc una camiseta seua. Probablement ara la puga vendre per quatre cinc voltes el preu al que la vaig comprar.

Cul de sac ha dit...

A mi la "diferència" si que em sembla molt gran, grandíssima. La que em sembla molt petita, de vegades quasi imperceptible, és la "distància".

També li haig de dir que el terme "tot" o "res" es molt relatiu (i ací ho deixaré, que tinc unes albargines en la planxa).

Tadeus ha dit...

Cul de Sac, tinga en compte que he escrit "tenir-ho tot" entre cometes. Fa temps que vinc reflexionant sobre el tòpic del 'tenir-ho tot', referit a persones que en apariència han triomfat en la vida, o tenen una posició envejada pels altres. Moltes vegades, eixe triomf és només superficial. O, com vosté apunta, relatiu.

Comtessa, ¿com és eixa samarreta? El meu interés pel món de la moda i els dissenyadors és habitualment zero, però en el cas d' Alexander McQueen estic descobrint una trajectòria vital que em resulta interessant, o inesperada.

Cul de sac ha dit...

No, si l'he entés amb lo de "tindre-ho tot", però jo parle de que la paraula "diferència" dins de la frase "la diferència entre..." ja indica el fet de lo allunyat dels dos termes ("tot" i "res"), de la seua "diferencialitat", sense analitzar la relativitat dels mateixos termes.

Per això li indique que, potser, la paraula "distància" és mes apropiada, per allò de que en qualsevol moment, amb una mort inesperada, eixa distància queda en no res. No se si m'entén...

Anònim ha dit...

...no sé si s'explica...

Cul de sac ha dit...

...tal vegada no...