Deixeu-ho tot!

Ixiu al carrer,
mireu la lluna plena.

M'espera la terrasseta i el bany de llum blanca.
Escrit a les 10:20 de la nit.


(Afegit a posteriori; prové d'un comentari):

Esta vesprada me n'he anat amb la bici i he vist meravellosos paisatges agrícoles on una segadora alçava al vol les tiges d'arròs i les aus revolotejaven per pescar algun gra; pel cel volaven flamencs, o garces (no sabria dir, no sóc ornitòleg); volaven per damunt de mi quan ja el sol s'estava ponent. Els núvols eren de color gris tirant a blau i amb tons rojos. He pensat: "Quina sort estar ací i vore tot açò".

9 comentaris:

Cul de sac ha dit...

Si vens tu i em bufes els núvols, guapo....

Tadeus ha dit...

ja se n'aniran, tranquil. Ara mateix, des d'on jo estic, la lluna sobrevola un núvol vertical i en paralel brilla el planeta Venus. He dit lluna blanca però no: té tanta llum que es distingeixen bé els cràters grisos.

Cul de sac ha dit...

...però si tu no veus tres a caball d'un burro!!!


(o t'has mercat un "catalejo")

Tadeus ha dit...

Estic iluminat. Esta vesprada me n'he anat amb la bici i he vist meravellosos paisatges agrícoles on una segadora alçava al vol les tiges d'arròs i les aus revolotejaven per pescar algun gra; pel cel volaven flamencs, o garces (no sabria dir, no sóc ornitòleg); volaven per damunt de mi quan ja el sol s'estava ponent. Els núvols eren de color gris tirant a blau i amb tons rojos. He pensat: "Quina sort estar ací i vore tot açò".

Cul de sac ha dit...

Xe, pôs tens raó !!! A vore si jo demà, en la meua ruta per la Calderona des d'el Monastir de Porta Coeli,arribe a tindre sensacions semblants. Cada dia m'ompli més assaborir aquestes coses.

Tadeus ha dit...

Què xicotet és el món! el diumenge vaig estar en Porta Coeli, però atenció: no es pot entrar, està tancat a cal i canto. És de clausura rigorosa, i pel que es veu, de silenci rigorós. Segons em va dir algú, fan un dia a l'any una jornada de portes obertes, però només per a homes.

La Calderona té racons molt bonics. El diumenge vam anar al poblat ibèric del Puntal dels Llops, prop d'Olocau. Impressionant.

Clidice ha dit...

Fa dies que no vaig en la bicicleta, però si l'agafo a la posta, en aquest costerut món meu, no puc estar pel paisatge. M'heu fet enveja mestre! :)

Xavier Aliaga ha dit...

El gran Tadeus bucòlic!! Quina bona lliçó és gaudir de les xicotetes coses de la vida.

Tadeus ha dit...

Sí, Xavier. Torna a començar una altra tardor.

Clídice: els terrenys plans són ideals per a practicar ciclisme amateur, sobretot per a persones com jo, amb un cos poc apte per a Tourmalets!