Radiet

Fa uns mesos que porte vivint en la meua nova casa i des del primer moment una de les meues principals ocupacions ha sigut comprar coses que feien falta: mobiliari, electrodomèstics, complements varis, tota mena de coses. El procediment és el següent: detecte alguna cosa que em cal tenir i llavors comence el procés d'indagació: entendre el producte, comparar models, preguntar a gent que sap, mirar preus, colors, textures, qualitats.... Com deia la cançó dels Smiths (Nowhere Fast): Each household appliance / is like a new science / in my town.


Les darreres setmanes he sentit la necessitat de comprar-me una radiet per a la cuina, més que res per escoltar RNE 3 mentre escure. Hui, per fi, m'he comprat l'equipet, un reproductor portàtil de CD amb ràdio. M'he posat a fer proves i per molt que ho he intentat no he aconseguit sintonizar la freqüència de Radio 3, així que m'he dit a mi mateix que millor amb un CD.  I he optat per un clàssic egregi: el Washing Machine de Sonic Youth. Doncs ací va una mostra: Diamond Sea.



Portada del disc:

3 comentaris:

Xavier Aliaga ha dit...

M'alegre que en la nova llar les coses vagen quadrant. És important. Sobretot si això serveix perquè ens haja regalat dos esplèndids temes que feia moooooolt de temps que no escoltava.

Cul de sac ha dit...

Com m'agraden els Sonic Youth en mode-off-lentitud (i en qualsevol altre mode també, que collons !!!). I de la Kim Gordon en mini-falda pâ que parlar.

Veig que va revestint vosté el seu espai amb bones melodies, i jo que m'alegre. Ala pues, a disfrutar-ho.

Tadeus ha dit...

Sí, estimats amics, el patrimoni del pop-rock és enorme i d'ell es poden extraure veritables joies com aquestes.

La primera, la dels Smiths, la vaig descobrir en temps real: escoltava els discos acabadets de publicar, als 80. En el cas de Sonic Youth, es tracta d'un descobriment a posteriori, de la mà, entre altres, del propi Cul de Sac. No havia escoltat els Sonic Youth fins a fa cosa de cinc o sis anys. Els grups estan ahí, són moltíssims, anem descobrint-los abans o després però sempre a temps d'escoltar-los. I de fer-los nostres.