Deerhunter i altres

Continuem escoltant música.

La collita del 2010 ha sigut més que destacable, amb joies com el disc dels School of Seven Bells, dels quals parlàvem ací, i un descobriment inenarrable i que encara farà que parlar: Halcyon Digest, dels Deerhunter. Ací tenim el seu tema Coronado:


Doncs sembla que el 2011 ha començat també molt fort. A principis d'any llegia una crònica en el Guardian on es deia que el disc d'Anna Calvi (homònim) era 'un dels millors discos de l'any'. Frase curiosa tenint en compte que va ser escrita al gener, però encertada. De la gran Anna Calvi ens fèiem ressò ací.

L'any va fent-se vell, i mentre esperem a anar calibrant els esperats i nous àlbums de The Pains of Being Pure at Heart i de Fleet Foxes, ens trobem amb petits treballs considerables, com el darrer disc dels australians Architecture in Helsinki, un grup de llarga trajectòria i que mai m'havien cridat l'atenció fins a la publicació de Moment Bends. Com a mostra, un tema anomenat B4 3D:

2 comentaris:

Xavier Aliaga ha dit...

Grans, els Deerhunter. Ja he escoltat un avanç de The Pains i és molt prometedor. Resulta fascinant que, a estes hores, amb la quantitat de música escoltada, encara hi haja discos que ens sacsegen.

Tadeus ha dit...

Jo estic ara començant a escoltar el nou disc dels Fleet Foxes i hi ha almenys una cançó que em sembla monumental: "Grown Ocean". Continuen fidels al seu estil.