Simposi

Vaig començar aquest blog fa ja més de dos anys, i una de les intencions inicials era recollir les novetats que s'anaren produint al voltant de Tadeus Calinca com a dramaturg. Trascorregut aquest temps, la suma de noticies calinquianes ascendeix a un total de... zero!... Però això pot canviar aviat.

Del 14 al 16 de desembre del present any tindrà lloc a la Universitat de València un esdeveniment de llarg títol: el Simposio Internacional sobre metodologías teatrales aplicadas a las dramaturgias contemporáneas. Resulta que m'han invitat a participar. Si miren el programa del Simposi voran que per al dia 15 a les 5:30 de la vesprada hi ha una taula redona en la qual participa un tal Tadeus Calinca. ¿Què pinte jo en tot açò? No ho tinc massa clar. El cas és que aniré, i intentaré dir alguna cosa.
Els organitzadors són la gent de Stichomythia, una revista teatral online de gran mèrit, i en la qual s'han publicat un parell de textos meus. En fi, un dels pocs llocs en què encara existisc com a dramaturg. Com a mostra, la foto amb la qual es presentava l'obra Les Lletres (Stichomythia nº 6, 2008):

2 comentaris:

el pidolaire entretingut ha dit...

Fa temps ens digueres això als peus de la Serralada d'Espadà en un dinar fantàstic.
Esperem la teua participació per tal que ens digues per quins verals van els trets al món del teatre.

Al sopar dels innocents t'esperarem per assabentar-nos.

Tadeus ha dit...

On hi haja un simposi del Penjoll, que es lleve qualsevol altre...

Per cert, m'acabe d'adonar llegint el programa que, després de la taula redona, es representa una obra de teatre de Harold Pinter en el mateix recinte. Tot un incentiu.